avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 679 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... recuperare amenda si rovinieta platita de doua ori
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

recuperare amenda si rovinieta platita de doua ori

In luna aprilie,tatal meu de 67 de ani,a innoit rovinieta pentru un an de zile.Angajatul Petrom a inscris gresit numarul masinii iar tatal meu nu a verificat.
Ieri,16 septembrie,a primit o amenda de 120 lei pentru "lipsa"rovinietei.Mentionez ca parintele meu locuieste intr-o comuna rurala.Asa ca,pe motiv de panica si intimidat de angajata primariei ,care se ocupa de incasat banii din amenzi,a platit suma si,ca sa fie treaba oabla,cum se spune,a mai cumparat inca o rovinieta.Fara sa sufle la nimeni un cuvintel.Si,nici nu spunea nimic,dar din aprilie si pana acum a facut o gramada de drumuri pe sub camera cu pricina,iar doamna de la primarie,i-a dat o "veste buna":Sa se astepte la un calup de amnezi!Ceea ce a avut darul sa-l determine la marturisire.Acum,am dori sa fim indrumati pas cu pas ce sa facem.Unde mergem sa dovedim ca omul a avut rovinieta si totul a fost o regretabila eroare,iar apoi cum recuperam banii.Va multumesc.

Alte discuții în legătură

Loc de parcare persoana handicap locomotor alx1 alx1 Locuiesc in sectorul 4 si de 7-8 luni de zile nu reusesc sa obtin locul de parcare pe care a parcat tatal meu care are un handicap locomotor. In luna mai ... (vezi toată discuția)
Va rog sa imi raspundeti symo75 symo75 Buna ziua.Sunem 4 frati,fiecare casatoriti cu copii la casele lor,mai putin sora cea mica care locuieste in casa mamei mele care este locuinta de stat.Acum 3-4 ... (vezi toată discuția)
Intrare in garaj blocata in fiecare zi m_3 m_3 Buna seara. In primul rand doresc sa spun ca am citit cateva topicuri asemanatoare cu problema mea, numai ca nu sunt lamurit de cateva aspecte. Mai intai ... (vezi toată discuția)