avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 507 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate în general Decontare delegatie
Discuție deschisă în Contabilitate în general

Decontare delegatie

administratorul se deplaseaza la o intalnire de afaceri si depune urmatoarele : bonuri de carburant, taxa pod , ordin de deplasare stampilat de cealalta firma .
Cum se inregistreaza in conta :1. totul in 625 sau separat carburant in 6022, taxa pod in 624, diurna 625.
Daca intalnirea nu s-a finalizat cu nici un contract , ce documente trebuie anexate sa fie deductibile?
Multumesc !
Cel mai recent răspuns: ContSters294670 , utilizator 12:18, 3 Octombrie 2014
În categoria cheltuielilor de delegare şi detaşare se cuprind cheltuielile cu transportul, cazarea, precum şi indemnizaţia de delegare şi de detaşare în ţară şi în străinătate, stabilite în condiţiile prevăzute de lege sau în contractul de muncă aplicabil.
Ca urmare pentru administrator conform art 21 alin 2 CF puteti inregistra ca si cheltuieli deplasare transportul cu conditia sa aveti ordin de deplasare unde sa fie justificate toate cheltuielile.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Decontare bilete transport/deplasare administrator dona77 dona77 In cazul unui SRL cu administrator unic, fara angajati (si fara contract de angajare administrator), acesta isi poate deconta pe firma biletele de transport ... (vezi toată discuția)
Chelt deplasare andrei44 andrei44 Toate chelt cu deplasarea se pun in 625 ? Adica si masa servita (daca aduce factura) biletele de tren, de taxi, diurna si cazarea, c/v combustibilului consumat ... (vezi toată discuția)
Diurna usser123 usser123 Am si eu o intrebare referitoare la diurna Daca am o suma de 32.5 lei diurna trebuie sa aduc bonuri pentru suma cheltuita? Va rog daca se poate sa imi dati ... (vezi toată discuția)