avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 123 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Imobil proprietatea mea - fostul sot refuza sa plece- ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Imobil proprietatea mea - fostul sot refuza sa plece- cum procedez?

Buna ziua! Sunt divortata,imobilul in care locuiesc este pe numele meu,nu am sulta de platit,dar nu reusesc pe cale amiabila sa scap de a mai locui impreuna cu fostul sot.Cum sa procedez legal,pentru ca daca incui usa sa plec undeva o perioada,imi este frica de scandal si amenintari din partea fostului sot!? Multumesc!


Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 06:02, 19 Septembrie 2014
Evacuare ..
Asta nu inseamna insa ca nu veti avea parte de scandal. Scandalul tine mai degraba de caracter decat de ...juridic (unde lucrurile sunt relativ clare).
Exact de scandal imi este si mie teama! Nici nu stiu cum e mai bine-sa incui usa si sa plec pur si simplu o perioada,ori sa merg cu executare fortata?
Nu, trebuie sa cereti evacuarea lui in instanta si eventual un ordin de restrictie daca va e teama de el ca e violent.
N-o rezolvati simplu.
Am inteles,dar asta cat timp va mai dura si cati bani,oare? El oricum nu se teme de nimeni si de nimic!E...foarte greu pentru mine!Ma gandeam sa vand si sa plec din localitate,nici nu mai stiu cum e bine!
Doamna a divortat. Nu prea avem "familie" pentru a fi aplicabil ordinul de restrictie.

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie user2032 user2032 Buna seara! Trebuie sa formulez cererea pentru obtinerea unui ordin de restrictie impotriva unui individ, insa nu stiu ce trebuie sa cuprinda aceasta cerere. ... (vezi toată discuția)
Conditii solicitare ordin de restrictie mariascripcaru mariascripcaru in ce conditii pot solicita ordin de restrictie impotriva unei persoane care m-a agresat si ma ameninta in continuare ,persoana nefiind din familie .Multumesc ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie nu pentru un membru al familiei - poate fi cerut? ContSters57493 ContSters57493 Buna seara, Se poate face plangere cu solicitare ordin de restrictie pentru o persoana care nu face parte din familie? Exista in Romania vreo lege speciala ... (vezi toată discuția)