am fost citat ca inculpat de catre politie,am fost am dat declaratii si la un interval de doua luni,am primit o citatie in calitatea de faptuitor?ce inseamna asta?ca am fost gasit vinovat?
Ca inculpat inseamna ca s-a pus in miscarea actiunea penala impotriva dvs, daca va citat in calitate de faptuitor, este vorba cu siguranta de alt dosar, desi dupa N.C.P.P. nu se mai audiaza persoane in aceasta calitate, nu mai exista etapa actelor premergatoare, urmarirea penala incepe in rem si va poate audia in calitate de martor sau de suspect, cand urmarirea penala se continua si impotriva dvs.
este la aceiasi sectie de politie la care am fost si acum doua luni,desi adresa mea de domiciliu este in alt oras.....pe citatie scrie ,,in calitatea de faptuitor"
ce inseamna faptuitor? pe citatie scrie ,,in calitate de faptuitor,in cauza privin art 244,alin 1 din codul penal"....din ceea ce am citit inseamna insalaciune acest art.....iar despre asta era vorba si acum doua luni de zile cand am fost citat in calitate de inculpat
Citatie
ContSters193628
buna ziua
am primit astazi o citatie in calitate de martor legat de disparitia unei persoane. tin sa precizez ca persoana disparuta a fost gasita inecata. ... (vezi toată discuția)