avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 538 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... revedincare 10 ani
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

revedincare 10 ani

Buna seara,

Detin un teren in zona montana (pasune/faneata), teren de care nici nu mai stiam.
Am fost instiintat saptamana aceasta ca acolo exista o stana destul de maricica, al carui reprezentant revendica respectiva bucata de pamant, pe motiv ca stana exista acolo de mai bine de 10 ani si ca ar fi o lege in acest sens care i-ar da castig de cauza.

Ce as putea sa fac in conditiile date?

Va multumesc anticipat.
Depinde in ce baza detineti acel teren.
Cum il revendica, Are actiune in instanta? Il revendica adica vi-l cere dv. sa-l vindeti?
Ce acte aveti pe teren?

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impozit platit pe nimic Neiyre Neiyre Detin 2.57 ha mostenite prin retrocedare de la tatal meu. Am platit impozitul aferent, dar este o zona in care nu se poate cultiva nimic si platesc degeaba. ... (vezi toată discuția)
Legea imroprietarii versus legea 1/200 lolomi lolomi Detin teren (avem toate succesiunile facute) pe care bunicii mei l-au dobandit prin legea improprietariri. Acum mostenitorii celui de la care s-a luat acel ... (vezi toată discuția)
Procedura trecere un teren extravilan in intravilan Dragos1109 Dragos1109 Buna ziua, Va rog sa ma indrumati catre cea mai scurta cale de a trece un teren extravilan pasune in intravilan. Cat dureaza toata procedura, exista ... (vezi toată discuția)