Am un SRL si vreau sa cumpar de la o firma romaneasca lichid pentru tigari electronice . Imi ajunge codul caen 4690 comert cu ridicata nespecializat sau imi mai trebuie altu ?? am nevoie de ceva autorizatii ?
precizez ca vand pe internet tigari electronice si vreau sa ofer cadou sticlute cu lichid clientilor mei .
cod CAEN 4791 comert cu amanuntul prin intermediul caselor de comenzi sau prin internet ......acesta e bun ?? idea e ca nu precizeaza ce comercializez si mie sa nu am probleme .....totusi lichidu asta pentru tigari poate fi periculos , nu ar trebui sa iti trebuiasca ceva autorizatie ???
Apreciez raspunsurile , vreau sa fiu sigur ca nu ma fac astia cu o amenda , sunt incepator ce sa fac . Multumesc de ajutor .
Codurile CAEN sunt pentru activitatile pe care le desfasoara entitatea respectiva. Asta inseamna ca daca se comercializeaza prin internet cu amanuntul, nu putem vb de comert cu ridicata.
Insa, neaparat faceti un drum si la agentia de protectie a mediului din zona si intrebati daca nu cumva aveti nevoie de autorizatie din partea lor, avand in vedere ca veti lucra cu substante periculoase. Pentru aceasta va trebui sa indicati formula chimica sau compozitia substantei.