buna ziua bunicul meu a trait cu o adoua femeie fara sa se casatoreasca timp de 26 de ani acum dupa moartea lui ea a zis ca isi vrea partea ei cu toate ca ea nu a contribuit cu nimic financiar la casa si cu toate ca e casa pe numelui lui si mai sunt si trei copii a lui cu ea nu are nici unul dar dupa moartea lui bunica prima sotie si mama a celor trei copii au dat toti semnatura pentru fata cea mica dar nu au mai inaintat actele ce se poate face si daca a doua femeie are dreptul la ceva
Multumesc mult pentru raspuns, o sa mai intreb daca o sa mai am nevoie de ceva noi, nu avem nici o problema cu dansa ca si asa nu sta nimeni in casa dar pe ea o influienteaza foarte mult si copii dansei. Noi am spus ca poate sa stea pana moare acolo ca fiecare copil are casa lui, dar stiu eu ce vrea ea ,pentru noi a fost ca o bunica dar dupa moartea bunicului s-a schimbat la 360 de grade, nu mai vb cu noi insa e alegerea ei.
Nu ca tot ce a facut la casa a facut fata aia mai mica pt ca ea a ramas in casa, iar dansa nu are nici o dovada financiara.
Casatoriti numai la biserica, civil nu.
Editat de moderator simonette12- motiv pct.1.2 si 1.3 din Regulament
Daca sotia bunicului a facut imbunatatiri casei si a pastrat facturile care atesta ca a cumparat materiale, a platit manopera meseriasilor , etc atunci ea are un drept de creanta iar mostenitorii de drept trebuie sa ii restituie banii cheltuiti.
Drepturi concubinaj
Georgia55
O femeie care a trait in concubinaj timp de peste 20 ani, are dreptul de a primi pensie de urmas in cazul decesului concubinului, ea neavand niciun venit. Daca ... (vezi toată discuția)