avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 842 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Credit neachitat in UE
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Credit neachitat in UE

Buna am avut un credit de nevoi personale facut in Spania de 9000e din care am platit cam jumatate din anul 2009 nu am mai platit rata si am revenit in Romania de 5 ani jumate nu am primit nimic acasa notificare sau scrisoare nu lucrez legal cu carte de munca si nu am nici o proprietate pe numele meu si nici cont in vre o banca deschis aici .intrebarea este, daca voi avea ceva pe numele meu voi putea fi executat sau sa am poprire pe salar sau conturi ? creditul facut acolo poate avea titlu executoriu si in Romania? pe credit am avut o asigurare si nu am avut giranti.poate cineva sa ma lamureasca? sau ati auzit de cineva care a fost executat in Romania? trebuie sa ma dea in judecata aici? multumesc

Alte discuții în legătură

Credit neachitat in totalitate in ue space74 space74 Buna am avut un credit de nevoi personale facut in Spania de 9000e din care am platit cam jumatate din anul 2009 nu am mai platit rata si am revenit in Romania ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in totalitate ue space74 space74 am un credit de nevoi personale fara garantie si fara giranti facut in 2007 in spania pe 5 anii 9000euro in baza salariului de acolo, am platit jumatate din el ... (vezi toată discuția)
Credit neachitat in totalitate in strainatate ContSters53266 ContSters53266 buna am un credit de nevoi personale in spania fara giranti si fara garantii in valoare de 9000euro am platit cam jumatate din perioada de rambursare .datorita ... (vezi toată discuția)