avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 900 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Interventia vecinului
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Interventia vecinului

buna ziua, locuesc la curte si am un vecin care si-a turnat o dala mare de beton in fata gardului lui pe spatiu public iar apa nu mai poate circula si ma inunda pe mine cand ploua, ce pot sa fac ca sa sparga dala aia mare de beton? intentionat a facut asta. sant si santuri in fata curtilor la o distanta de 2 metrii
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 18:48, 21 Septembrie 2014
Incercati initial sa solutionati amiabil
Daca nu reusiti,analizati oportunitatea actiunii in instanta
Ultima modificare: Duminică, 21 Septembrie 2014
ynocentta, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Scurgere ape pluviale VladMasalar VladMasalar Buna ziua, Am o problema cu un vecin din cauza scurgerii apei pluviale. Pamantul meu este sub nivelul drumului, iar vecinul din spate este sub nivelul meu. ... (vezi toată discuția)
Gard delimitare proprietăți vasile vaideanu vasile vaideanu Bună ziua,între mine și vecinul meu este un gard din beton(temelia) si tabla pe care vecinul meu la construit pe vremea când încă nu eram eu proprietar ... (vezi toată discuția)
Am un vecin nebun, care cauzeaza mult probleme. cateva dintre ... arhiulia arhiulia Am un vecin nebun, care cauzeaza mult probleme. Cateva dintre ele, care ne deranjeaza cel mai tare sunt: 1. A construit o baraca inalta de aproape 3 metrii pe ... (vezi toată discuția)