avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 498 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Caut avocat Arad
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Caut avocat Arad

fosta nevasta m a dat in judecata pentru marire pensie alimentara. intre timp eu am mai facut un copil.sunt de acord cu cererea insa nu cu suma care ea vrea. in plus as vrea sa se stabileasca un program de vizita clar, deoarece pana acum ea nu a respectat nimic.
daca ma poate ajuta cineva, astept un raspuns, cu un eventual onorariu
multumesc

Cel mai recent răspuns: Alexandrarares , utilizator 15:14, 22 Septembrie 2014
Buna ziua,

Pe site la rubrica Cauta consultant ( www.avocatnet.ro/content/con... .
daca ar si functiona acea rubrica ar fi fost bine, de 2 zile incerc cu ea si nu trimite nimic.
Functioneaza perfect.
Tocmai am incercat eu.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat emigrare Elmirapopescu Elmirapopescu Buna seara. Imi puteti recomanda un avocat specializat pe probleme de emigrare? Va multumesc. (vezi toată discuția)
Mama - cauta avocat pt caz de parinti divortati - custodie comuna; tata cetatean american stabilit in olanda, mama romanca rezidenta in ungaria Ancutahorezeanu Ancutahorezeanu Divortul a fost semnat la notar in Romania. Tatal plateste pensia alimentara intr-un cont bancar de ipoteca pe casa in care locuieste mama cu copii. Astfel ... (vezi toată discuția)
Jurist constanta Selux Selux Buna ziua, Am de redactat o intampinare la o chemare in judecata. Poate sa ma ajute cineva cu un numar de telefon sau adresa unui jurist din Constanta, ... (vezi toată discuția)