avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 523 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Publicitate stikker masina
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Publicitate stikker masina

Buna ziua, detin o firma de foto video evenimente. si doresc sa sticaresc masina in acest sens. sa pun pun parasolar la luneta cu firma si pe laterale. firma pe care tai facturi este a fratelui meu, iar masina este propietate personala. ce taxe trebuie sa platesc si cam cat sunt acestea. sa stiu daca le platesc sau merg la plesneala. multumesc.

Alte discuții în legătură

Publicitate luneta masina Bianca A. Bianca A. Buna ziua, Doresc sa aplic un mesaj promotional pe luneta unei masini, dar nu reusesc sa gasesc care sunt restrictiile in acest sens. Concret, exista o ... (vezi toată discuția)
Problema ”datorie” prieten - transferuri bancare repretate sebastiannarita sebastiannarita Buna ziua, scuze de la inceput pt mesajul mai lung , dar am zis sa detaliez pe cat de clar posibil situatia mea. in urma cu aproximativ 1 an de zile, ... (vezi toată discuția)
Servicii foto nunta ionutneamtu ionutneamtu Buna ziua. Detin o SC prestari servicii foto si video evenimente. Saptamana urmatoare avem un eveniment la niste prieteni unde mergem si invitati si pentru ... (vezi toată discuția)