avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 968 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Codul rutier, contravenţii şi ... Publicitate luneta masina
Discuție deschisă în Codul rutier, contravenţii şi probleme conexe

Publicitate luneta masina

Buna ziua,

Doresc sa aplic un mesaj promotional pe luneta unei masini, dar nu reusesc sa gasesc care sunt restrictiile in acest sens. Concret, exista o dimeniune maxima pe care pot sa o aplic, sau o restrictie ce priveste materialul folosit?

Tot ce am gasit este: "Se interzice conducatorului de autovehicul sau tramvai: 10. Sa aiba aplicate, pe parbriz, luneta sau pe geamurile laterale afise, reclame publicitare, inscrisuri sau accesorii care restrang sau estompeaza vizibilitatea conducatorului sau a pasagerilor, atat din interior cat si din exterior.", dar este vag si nu ma ajuta.

Va multumesc pentru ajutor :)
Cel mai recent răspuns: marin-florin , utilizator 18:47, 18 Ianuarie 2024
Nu inteleg ! Cat e o masina de mare, chiar pe luneta vrei sa pui un afis ? Dupa cum vezi legea e imperativa si pe buna dreptate. Nu e nimic vag in ea.
Masina categoria B (vor fi mai multe modele). Pe luneta vreau sa fie pt a fi vizibil de catre cel din spate. Pot sa adaptez grafica si marimea in functie de cerintele legale doar ca nu le cunosc si dupa cum ai observat nici nu stiu sa o interpretez, avand o alta formare. In trafic am vazut diverse variante, de la unele care acopera tot geamul la altele gen A4, sau chiar mai mici. Multumesc de ajutor!
Buna seara și pe mine ma interesează subiectul am scris în spate pe luneta porumbei Evenimente și fum greu dedesubt nr de tel dar se vede destul de bine în spate printre scris

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Folie geamuri fata marius.stuparu marius.stuparu Buna ziua, Tocmai mi s-a retinut talonul aseara si am primit 9 puncte de amenda, pentru ca aveam folie instalata pe geamurile din fata (de catre fostul ... (vezi toată discuția)
Certificat de inmatriculare retinut pentru folii valentino24 valentino24 am si eu o mare problema, acum cateva zile am fost oprit de un politist, dupa ce sa prezentat necorespunzator si mi-a vorbit ca si cum am fi fost amandoi pe ... (vezi toată discuția)
Contestare pv - expunerea spre vanzare auto in spatiile publice hihahi hihahi Buna ziua, Am fost acum ceva timp in targul auto, doar ca nu am intrat in targ ci am lasat masina in parcarea din strada (regulamentar parcata) si avea in ... (vezi toată discuția)