Buna ziua,
Am fost acum ceva timp in targul auto, doar ca nu am intrat in targ ci am lasat masina in parcarea din strada (regulamentar parcata) si avea in geamurile laterale aplicate o foaie a4 cu anunt de vanzare.
Dupa 10 min cand am iesit din targ, politia incerca sa ridice masina. Cand am ajuns au dat-o jos, si mi-au scris amenda. 2000 lei!
PV-ul abia acum l-am primit acasa ca nu il semnasem atunci. Pare in regula cu el.
Vreau sa rezolv in instanta aceasta problema.
Ce imi recomandari?
Mentionez ca in timpul manevrelor de ridicare/coborare au si zgariat jantele+bara fata, dar la ei nu am rezolvat nimic, doar in instanta, dar oricum cred ca is 2 chestii total diferite contestarea amenzii si ridicarea.
Pentru contestare, ce as putea face si ce sanse am?
Art.1. - Se interzice expunerea spre vânzare a autovehiculelor pe domeniul public din Municipiu. Expunerea spre vânzare se poate face doar în spaţiile special amenajate ( târguri auto, showroom, etc. ).
Art.2. - Se aprobă aplicarea unei sancţiuni pentru nerespectarea art. 1: amendă 2.000÷2.500 RON lei precum si ridicarea autovehiculului conform procedurilor stabilite prin HCL 107 / 2005.