avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 455 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... varsta de pensionare medic
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

varsta de pensionare medic

Care este varsta de pensionare pentru un medic primar incadrat in Ministerul Admnistratiei si Internelor?
Art. 385 din legea 95/2006 prevede ca un medic se pensioneaza la 65 ani indiferent de varsta. Se aplica aceasta lege sau Legea 19/2000?

Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Gabriela Pintea , Consilier juridic 04:51, 24 Mai 2009
Deocamdata sunt aplicabile dispozitiile Legii nr. 95/2006, care vor fi abrogate (expres, sper) prin dispozitiile viitoarei legi a pensiilor.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Pensionarea functionarilor publici medici OUATU-BOT VALERIU OUATU-BOT VALERIU Care este varsta de pensionare a functionarilor publici MEDICI - 62 sau 65 de ani ? Legea 264/2007 pentru modificarea si completarea Legii 95/2006 privind ... (vezi toată discuția)
Obligativitatea de a iesi la pensie - medic primar constantin.letitia constantin.letitia Buna ziua, Sunt medic primar - coordonator de centru si am fost somata de catre conducere sa imi depun dosarul de pensionare pentru limita de varsta, eu ... (vezi toată discuția)
Ce lege se aplica? ContSters229751 ContSters229751 Ce lege se aplica in cazul pensionarii unui medic, codul muncii sau legea reformei sanatatii? In caz de restructurare a activitatii unei institutii, se ... (vezi toată discuția)