avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 502 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impunere abuziva sau nu!
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impunere abuziva sau nu!

Am cumparat un imobil de la A .D.S in ianuarie 2008 , si care am uitat sa l mai declar la Primarie pt. impozitare , intre timp( 23.09.2014) au trimis adresa catre ADS iar acestia le au trimis o adresa prin care precizeaza ca imobilul este vandut din 2008, pot fi pus sa platesc impozitul retroactiv ,chiar daca eu nu am declarat inca imobilul se poate face impunere doar prin simpla adresa a celor de la ADS,si daca da notficarea celor de la primarie intrerupe prescriptia de 5 ani!
Va multumesc!
P.S.
Mai amintesc ca imobilul a fost luat pe firma(Cabinet Medical ) , firma care nu mai are activitate, eu mutandu mi activitea pe SC si implicit nu am niciun ban pe Cabinet. Cum ma pot executa!?
Ultima modificare: Miercuri, 24 Septembrie 2014
katap, utilizator
Cel mai recent răspuns: katap , utilizator 02:18, 25 Septembrie 2014
Platiti si amenda ca nu l-ati declarat la timp si impozitul restant cu tot cu penalitati si dobanzi !
Teoretic da! Practic nu e chiar ...asa!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Impunere abuziva sau ...nu! salis salis Am cumparat un imobil de la A .D.S in ianuarie 2008 , si care am uitat sa l mai declar la Primarie pt. impozitare , intre timp( 23.09.2014) au trimis adresa ... (vezi toată discuția)
Impozit cladire salis salis Am cumparat un imobil de la A .D.S in ianuarie 2008 , si care am uitat sa l mai declar la Primarie pt. impozitare , intre timp( 23.09.2014) au trimis adresa ... (vezi toată discuția)
Decizie de continuare a procedurii pe cale judecatoreasca bondarrr bondarrr si eu am un contract incheiat in anul 2001 cu firma de telefonie mobila conex pe care din varii motive nu l-am terminat de achitat si tocmai ce am primit da la ... (vezi toată discuția)