avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 606 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... perioada de proba
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

perioada de proba

Buna seara!Va rog sa ma ajutati cat mai rapid cu putinta cu un raspuns la urmatoarea situatie:as dori sa stiu daca in perioada de proba atat angajatorul cat si angajatul pot renunta la contractul de munca fara preaviz,pentru ca as dori sa renunt la contract pt niste chestiuni dificlile in a 15 zi lucratoare de proba fara sa ma stau in preaviz.Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: mystycum , utilizator 20:44, 24 Septembrie 2014
Art.31 C.mun.
..
(3) Pe durata sau la sfarsitul perioadei de proba, contractul individual de munca poate inceta exclusiv printr-o notificare scrisa, fara preaviz, la initiativa oricareia dintre parti, fara a fi necesara motivarea acesteia.
....
multumesc mult!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Demisie maruska maruska sint in perioada de proba la o firma,am contract de munca.as dori sa plec pentru ca angajatorul nu isi respecta sub nici o forma obligatiile din contrct ... (vezi toată discuția)
Perioada de proba banu20 banu20 in perioada de proba poti sa-ti dai demisia fara preaviz? (vezi toată discuția)
Incetarea contractului de munca Ana-bela Ana-bela Buna seara,lucrez de oproape o saptamana,specific sunt in perioada de proba si as dori sa renunt la acest job,pot pleca fara sa fiu obligata sa stau in preaviz ... (vezi toată discuția)