avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1059 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Detasare in UE
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Detasare in UE

dupa expirarea termenului de 24 luni, in cele 2 luni, pana la inceperea unei alte detasari transfrontaliere, se poate reveni la salariul anterior detasarii? pe perioada detasarii transfrontaliere, aferent salariului, platim: cazare, transport, masa, mai putin diurna si indemnizatia de 50%? mentionez ca am citit L344, HG104, D96 si 67, dA2, RegCE833, dar daca mai cunoasteti cadre legale...
Cel mai recent răspuns: ContSters327883 , utilizator 21:22, 25 Septembrie 2014
Dupa incetarea detasarii, salariatul va primi salariul avut inainte de detasare.
multumesc pentru info. asa stiu si eu, facem un act aditional, incheiat cu acordul ambelor parti, de revenire situatia initiala; la a 2-a intrebare am observat raspunsul=> "masa" si "diurna", in texlul de lege, au aceeasi insemnatate, deci se plateste diurna: 87.5 E/zi, maximum, pentru a nu se impozita (Codul Fiscal)

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Detasare oprea_rodica68 oprea_rodica68 ptr un bucatar care pleaca in detasare la un alt loc de munca , deoarece la locul de munca prevazut in contractul de munca se face renovare trebuie incheiat un ... (vezi toată discuția)
Diurna ludeea ludeea Buna ziua, Am nevoie de un sfat: in cazul in care o firma asigura angajatilor detasati in strainatate si masa (pe langa transport, cazare ) ce documente ... (vezi toată discuția)
Diurna minima? oanita28 oanita28 Buna, As dori sa stiu care este diurna minima pe care un salariat al unei companii private o poate primi pt deplasari in tara. Multumesc! (vezi toată discuția)