Buna ziua.Luminati-ma un pic.....Eu sunt titulara la o scoala in mediul rural din 2009.Din acel an ,inclusiv anul acesta am luat detasari ...in fiecare an,am fost detasata la cate 3 scoli.Am luat adeverinte la sfarsitul fiecarui an scolar ,de la scolile unde am functionat ,avand in vedere ca aceste inscrisuri nu se mai fac in cartea de munca.Ce nu inteleg...am inteles de la diverse persoane ca trebuia sa iau de fapt ,de la fiecare scoala,filele din revisal si sa merg cu ele la scoala unde sunt titulara,ca secretara de acolo sa opereze modificarile aparute de la an la.Care este procedura corecta?Se mai pot face modificari in revisal pt anii trecuti, daca eu nu am dus la scoala unde sunt titulara,adeverintele la sfarsitul fiecarui an?Adeverintele le am pe toate,dar nu am stiut ca trebuie sa merg cu ele la scoala unde sunt titulara.
Multumesc frumos pentru ajutor,anticipat.
Am fost ieri la una dintre scolile unde am fost detasata si mi-a dat adeverinta sa merg cu ea la scoala unde sunt titulara sa opereze ei in program,ca ea(secretara de la scoala unde am fost detasata)nu mi-a operat nimic in Revisal....nu mai inteleg nimic.In cazul acesta cum procedam?
Multumesc inca o data.
Si se mai pot face modificari acum?Eu cred ca ar trebui sa merg la fiecare scoala ,unde am fost detasata in toti anii astia(incepand cu ce an a intrat revisalul?)si sa cer raportul per salariat,ca s-ar putea sa am surpriza ca si alte scoli sa nu-mi fi operat nimic...in cazul in care constat acest lucru,se mai poate face ceva?
Corectie revisal
asim21
Am uramtoarea situatie:
Salariatul angajat la 06.02.2017 este detasat la data de 20.02.2017 la o scoala gimnaziala.
In data de 02.02.2018 are loc incetarea ... (vezi toată discuția)
Detasare
darsza
Buna ziua,
Doresc sa ma detasez anul acesta, dar Consiliul de Administratie de la scoala unde sunt titular nu ma lasa. Ce pot sa fac in aceasta situatie? (vezi toată discuția)