avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 806 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Fonduri europene, finanţări ... schiţa Ghidului Solicitantului “Sprijin financiar ...
Discuție deschisă în Fonduri europene, finanţări nerambursabile, grant-uri

schiţa Ghidului Solicitantului “Sprijin financiar acordat pentru investiţii în întreprinderi”

Autoritatea de Management pentru POS CCE anunţă lansarea în consultare publică schiţa Ghidului Solicitantului “Sprijin financiar acordat pentru investiţii în întreprinderi” din cadrul Axa Prioritară 1 „Un sistem de producţie inovativ şi ecoeficient”, domeniul major de intervenţie D1.1 „Investiţii productive şi pregătirea pentru competiţia pe piaţă a întreprinderilor, în special a IMM” Operaţiunea „Sprijin pentru consolidarea şi modernizarea sectorului productiv prin investiţii tangibile şi intangibile” pentru întreprinderi. Aşteptăm propunerile şi sugestiile pe marginea acestui document până luni, 29 septembrie 2014, ora 16.00, la următoarea adresă de mail: contact@fonduri-ue.ro


Sursa: AM POSCCE
[ link extern ] /
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
Daniela Bolog, Consultant credite si finantari
Cel mai recent răspuns: Daniela Bolog , Consultant credite si finantari 21:31, 8 Octombrie 2014
In mare ghidul ramane acelasi...nu va suferi modificari. Sunt 50 de mil euro, este o oportunitate pentru IMM-uri, dar sa vedem cum va fi gestionata inscrierea online :hm:
Cei interesati in aplicarea proiectelor pe DMI 1.1 gasesc actualizarea intrebarilor si raspunsurilor pentru aceasta linie de finantae la urmatorul linkȘ
[ link extern ]

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Oug 34 din 2006 republicata, corelata cu accesarea fondurilor structurale CatalinVasiliu CatalinVasiliu Buna ziua, Va rog sa-mi raspundeti la urmatoarea intrebare: Cum (si unde anume) este reglementat regimul achizitiilor in OUG 34 din 2006 republicata, ... (vezi toată discuția)
Poscce: ordin de prelungire a datei de aplicare pentru 3 scheme de ajutor de stat ! Daniela Bolog Daniela Bolog Sâmbătă, 18 Ianuarie 2014 16:33 autoritAutoritatea de Management pentru Programul Operațional Sectorial Creșterea Competitivității ... (vezi toată discuția)
Fonduri europene imm 2014 tovyis tovyis poate cineva sa-mi comunice daca mai exista in acest moment vreun program operational pentru dezvoltare IMM-uri pana la finele anului 2014 in mediul rural si ... (vezi toată discuția)