avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1139 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Avocaţi şi Admitere ... Trafic de influenta- caut avocat
Discuție deschisă în Avocaţi şi Admitere în avocatură

Trafic de influenta- caut avocat

buna ziua! am un proces pe rol si una dintre parti e o persoana f influienta...As dori un avocat "legist" care nu poate si nu se lasa influientat de catre nimeni! mentionez ca am contract cu un avocat,dar,...se pare ca puterea de influienta e f mare. deasemenea,in cazul meu am solicitat si ajutorul mass-media,care la randul ei va face o ancheta jurnalistica si sunt mai multe institutii si persoane publice implicate...avocatul meu refuza sa vorbeascu cu presa...partile adverse sunt persoane cu functii publice importate in oras... Va rog ma sfatuiti ce sa fac... am ajuns la disperare,imi vine sa sparg capul judecatorului sa vada adevarul....
Ultima modificare: Joi, 25 Septembrie 2014
reb2000, utilizator
Cel mai recent răspuns: MARTA SIMONA PETRE , Avocat 22:25, 25 Septembrie 2014
Incercati sa cautati un avocat penalist, nu legist.
In primul rand, daca i-ati sparge capul judecatorului, ati fi acuzat de lovire si alte violente,sau mai rau... .
In al doilea rand, avocatul dvs. nu este purtatorul dvs. de cuvant in fata presei, nu este obligat sa discute cu presa, el reprezentandu-va interesele doar in fata instantei de judecata. Cu presa, tratati dvs., daca doriti si va asumati acest lucru. Daca nu apare in conferinte de presa, nu inseamna ca nu isi face datoria in sala de judecata, cel putin teoretic.
In al patrulea rand, si ultimul, practic, raspunsurile vi le-ati dat singur: - nu va mai place avocatul, incercati sa gasiti un altul ;si : - ati solicitat sprijinul presei;
Sperand ca veti lasa capul judecatorului la locul lui, va urez succes in a gasi ceea ce cautati si a va rezolva problema. :)
Va multumesc ptr raspunsuri! Dar,faptul ca partile au influenta f mare si abuzeaza de functiile lor ptr interesul dumnealor,ma duce cu gandul,tinand cont de toata desfasurarea procesului,ca au ajuns sa corupa si judecatorul si pe avocatul meu.....cum e posibil un judecator sa dea o solutie dupa o expertiza nula(respectivul expert recunoaste ca nu e de competenta sa,dar...totusi da o solutie nepragmatica si nepertinenta,din punctul sau de vedere ca expert),si cu toate acestea judecatorul da solutie tinand cont de aceasta expertiza: mentionez ca am facut plangere la CSM si astept raspunsul,cat si la expertii din aceasta speta...
:offtopic:Interventie moderator
Am rugamintea sa nu mai deschideti un nou topic pe aceeasi tema ( pct.3.3 din Regulament).
In plus in forum nu se stabilesc relatii profesionale intre cel care intreaba si cel care raspunde, cererile si ofertele de consultanta (fie ele si pro bono) se fac numai prin intermediul mesageriei private.( pct.2.6 din Regulament)
Aveti posibilitatea sa consultati Catalogul Consultanților , iar daca doriti puteti lua legatura cu colegii avocati prin intermediul mesageriei private sau prin utilizarea datelor de contact din profilul acestora.
www.avocatnet.ro/con ...
Aveti aici raspunsul primit in topicul dublat.
Multumesc pentru intelegere.
beck13 a scris:

Angajati un avocat din alt oras.
Termenul de avocat ,,legist'' nu este tocmai corect.
Exercitarea acestei profesii trebuie facuta cu onestitate si in interesul clientului.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Avocat pentru reprezentare la c.e.d.o danmarian50 danmarian50 Buna ziua, am un proces care sa finalizat luna trecuta am exercitat toate caile de atac si vreau sa ma adresez la C.E.D.O. pt ca nu sunt multumit de decizie, ... (vezi toată discuția)
Avocat, ajutor vasiledela4 vasiledela4 Buna ziua la multi ani tuturor care folosesc acest site dacama poate ajuta un avocat din cluj pentru un caz de delapidare cu autodenunti dosarul se afla in ... (vezi toată discuția)
Rugaminte! avocat succesiune campulung muscel NeamtuGeorgiana NeamtuGeorgiana Buna ziua.Ma numesc Neamtu Georgiana si am o intrebare si o rugaminte in acelasi timp.As avea nevoie de un avocat care sa ma ajute pentru a incepe procedurile ... (vezi toată discuția)