Buna Seara
Am infiintat o societate comerciala si de la 1 octombrie o sa fac un contract cu beneficiarul unui centru comercial pentru un spatiu. Am ca domeniu de activitate comert cu amanuntul al jocurilor si jucariilor in magazinele specializate + activarea unui alt cod caen: 9529 Repararea articolelor de uz personal si gospodaresc n c a.
voi comercializa jucarii cu Radio-comanda.
Am gasit un furnizor care imi poate oferii niste jucarii insa datorita unor cheltuieli neprevazute cu amenajarea magazinului am ramas fara bani disponibili. As vrea sa-i propun plata produselor la 90 de zile. Imi puteti spune cum trebuie sa procedez??
Trebuie contract la notar??
Ce se intampla cu TVA-ul ??
contractele in general sunt maculaturi....daca dumneavoastra sunteti de buna credinta si o sa-i platiti , este ok , oricum factura se va emite in baza acelui contract . in caz ca nu aveti de gand sa-i platiti... o sa urmeze un proces , de o sa-l doara capul .
cum am citit in alte discutii...nu e prost cine cere....
Contractele incheiate intre societati comerciale nu trebuie autentificate la notariate. Se respecta prevederile dreptului comercial.
Puteti incheia un contract simplu de furnizare de produse sau servicii in care sa fie prevazute obligatiile partilor, pretul, modalitatea de plata, penalitati, etc. etc.
Contractul trebuie sa fie semnat de responsabilii legali ai partilor si parafat cu stampilele firmelor.
Deducere cheltuieli
ady09
in cazul acasa efectuez activitate de productie,autorizata, si am contract de comodat pe sediul firmei si pe masina,ce cheltuieli se pot deduce si in ce ... (vezi toată discuția)
Tva la incasare
frezii
Buna ziua,am un srl care a intrat fortat la tva la incasare,fortat la impozit pe venit(sub 65000),mai precis un magazin mic cu amanuntul.Nu emit facturi,doar ... (vezi toată discuția)