avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 424 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Se poate ca administratorul unui srl sa se ocupe de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Se poate ca administratorul unui srl sa se ocupe de resurse umane?

Doresc sa infiintez un SRL, cu asociat unic si cu un angajat. Vreau sa stiu daca pot eu sa ma ocup de RU, avand curs de inspector RU de 80 de ore. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: violetaflorentina , utilizator 13:03, 26 Septembrie 2014
Buna ziua,

Bineinteles! Administratorul gestioneaza intreaga activitate, prin urmare, poate sa se ocupe si de resursele umane, cu atat mai mult ca el reprezeinta societatea si negociaza / semneaza contractele de munca.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Angajare administrator-asociat dana enaceanu dana enaceanu Bun ziua!Va rog sa ma ajutati si pe mine intr-o problema Sunt asociat intr-o societate nou infiintata si as vrea ca noi,cei doi asociati sa fim angajati in ... (vezi toată discuția)
Pasii pt a deveni manager resurse umane OANA GORAN OANA GORAN sa presupunem ca persoana X are facultate terminata, licentiata, master in dreptul muncii si securitatii sociale si diploma de inspector resurse ... (vezi toată discuția)
Modificarea functiei in cartea de munca broskutza16 broskutza16 Buna ziua, Am cativa colegi care, desi au adus diplome de specializare (licenta in inginerie, economie etc), specializari conform postului de munca, si ... (vezi toată discuția)