avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 248 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Inselaciune - prescrierea si prescrierea speciala
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Inselaciune - prescrierea si prescrierea speciala

ptr inselaciune prescrierea pe noul cod este de 5 ani,iar prescrierea speciala de 10 ani.Cand este valabila cea de 5 si cand este valabila cea de 10.mai clar de atat nu stiu cum sa intreb.Si cum este posibil sa se judece o fapta(complicitate la inselaciune)dupa 7 ani?din noiembrie 2007 nu am mai fost chemat nicaieri pana in octombrie 2013,cand am fost chemat iar la politie.e posibil asa ceva?sa stea un dosar in ancheta 6ani?abia acum este la judecatorie.in octombrie se fac 7 ani
Ultima modificare: Vineri, 26 Septembrie 2014
criscris77, utilizator
Cel mai recent răspuns: CLAUDIU LASCOSCHI , Avocat 15:33, 26 Septembrie 2014
Legea aplicabila va fi cea favorabila in raport de situatia juridica din dosar.
Fara a se analiza dosarul de avocat nu cred ca va veti putea lamuri care este legea favorabila.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lnselaciune din 2009 dumitru_radu dumitru_radu Buna ziua, Va expun urmatoare problema. In mai 2009 am fost inselat de administratorul unui SRL cu o suma foarte mare (aprox. 245,000 euro la cursul de ... (vezi toată discuția)
Prescrierea pedepsei laubalaur139 laubalaur139 buna ziua . am o mare problema, o condamnare de 7 ani, cu executarea pedepsei din sept 2001. au trecut cei 7 ani, au trecut si cei 5 ani, termen de prescriere ... (vezi toată discuția)
Se intampla in romania - acuzat de complicitate la inselaciune criscris77 criscris77 acum 7 ani la propunerea unui prieten am fost de acord sa ma pun procurant la un teren sa ajut o prietena de al lui sa vanda un teren loase aia un avans facuse ... (vezi toată discuția)