avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 191 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Taxe SRL-D
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Taxe SRL-D

Buna ziua,

Daca am un Srl-d si vreau sa imi deschid un punct de lucru dupa momentul infiintarii firmei, trebuie sa platesc acele taxe la ONRC sau e totul gratuit?
Multumesc
Cel mai recent răspuns: Ioan Petru Butariu , Contabil 15:34, 3 Octombrie 2014
Art. 5. - Microîntreprinderea aparţinând întreprinzătorului debutant beneficiază de următoarele facilităţi:

d) scutirea de la plata taxelor pentru operaţiunile de înmatriculare efectuate la oficiile registrului comerţului pentru înregistrarea microîntreprinderii, precum şi de la plata tarifului pentru publicarea în Monitorul Oficial al României, Partea a IV-a;

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Numar angajati. angajare full-part time handru handru Pentru o firma SRL cati angajati minim e nevoie sau daca pot angaja si partime fara sa angajez fulltime? Se stie ca la SRL-D este obligatoriu minim 2 angajati ... (vezi toată discuția)
Srl-d- incepere cim salariati IRR IRR Este vreo problema daca pentru un SRL-D angajez cele doua persoane la 29 de zile de la infiintare si nu imediat dupa ce a fost infiintata firma? (vezi toată discuția)
Contribuii salarii srl d vioreltudorascu vioreltudorascu Buna ziua daca imi fac un srl d de ce contributii la plata salariatilor sunt scutit si pentru cat timp? Ca sa primeasca 1000 de ron net un salariat, eu ca ... (vezi toată discuția)