buna seara. numele meu este Cocor NIcoleta nascuta la data de 18.10.1955. in anul 2011 am depus dosarul privind acordarea pensiei anticipate. in urma calculului efectuat in anul 2011 am avut stagiul total de cotizere de 37 de ani,1 luna si 26 zile.in conditii normale de munca. prin diminuarea cu 45%,din calculul rezultat pensia fiind de 367 lei. nemultumita,nu am incetat contractul individual de munca,continuind activitatea si in prezent.va rog respectuos,sa-mi spuneti daca si cand pot iesi la pensie si in ce conditii. va multumesc anticipat
Asa cum v-a raspuns d-nul Mircea Carp, puteti beneficia doar de pensie anticipata partiala, cu penalizare de 45 % pana in ian.2016. (actualizat la valoarea punctului de acum).
Trebuia sa va retrageti dosarul in termen de 45 zile de la primirea deciziei. Acum nu puteti beneficia de pensie anticipata (fara penalizare) pt. ca aveti dosar de pensie anticipata partiala care nu e pus in plata ( se astepta desfacerea contractului de munca sau retragerea dosarului de pensie)