avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 340 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Legea pensiilor
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Legea pensiilor

buna ziua,
va rog sa-mi spuneti,daca in cursul lunii septembrie s-au adus ceva modificari ale legii pensiilor prin care o persoana care iese la pensie mai poate ramane pe langa pensie si angajata prin cumul,sau alta forma,cel putin o perioada de 1 an,(pana se poate scoate postul la concurs),si daca aceasta se poate doar cu aprobarea conducerii institutiei?
multumesc anticipat.

Alte discuții în legătură

Angajare cu contract dupa ce ies la pensie ananuti ananuti Buna ziua! As dori sa stiu raspunsul la urmatoarea intrebare: \\"Pot sa ma reangajez intr-o institutie publica,in baza unui contract pe o perioada determinate ... (vezi toată discuția)
Expirare detasare personal contractual pe post vacant si scoaterea postului la concurs cristinacarina cristinacarina ma confrunt cu o situatie destul de bizara si pana acum nimeni nu mi-a dat un raspuns concret!?situatia este urmatoarea:angajat (pers. contractual)al unui ... (vezi toată discuția)
În 2024 se pot face angajări la stat? conform cărei legi, ... goplanet goplanet În 2024 se pot face angajări la stat? Conform cărei legi, ordonanțe sau hotarari? (vezi toată discuția)