avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 150 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Impozite şi taxe locale Impozit auto numere provizorii
Discuție deschisă în Impozite şi taxe locale

Impozit auto numere provizorii

Buna ziua,in 2012 am adus un autoturism mot de 1.6 am scos 2 randuri de nr provizorii,nu am mai inmatriculat o ca nu am mai avut timp(sunt sofer TIR),anul acesta in mai am vandut o sotiei ca sa se ocupe ea de masina,nu a mai scos nr rosii la randul ei a vandut o mai departe luna aceasta(septembrie).A fost la primarie pt certificat de neurmarire fiscala unde i s a cerut sa si plateasca impozitul auto si sa mai viu si eu sa platesc impozitul..Cum se poate asa ceva?eu unul am scos nr rosii,asta inseamna ca sunt trecut ca proprietar siar trebui sa platesc impozit?! cei de la finante de la iasi nu m au gasit in evidenta dar aici la Podu Iloaiei(un orasel mic si plin de incompetenti la primaria locala, nu m au gasit nici ei dar cer sotiei sa plateasca impozit!! E un paradox!!Ea nu a scos nr rosii decat luna aceasta cand a vandut o.Poate reuseste sa ma lamureasca cineva ca eu numai inteleg nimik!!

Alte discuții în legătură

Probleme inmatriculare auto emma7419 emma7419 buna seara ! in data de 1.07 am cumparat un opel astra break 2008 ( cu nr rosii de germania valabile pana pe 19.07) ,din piata auto din Cluj de la V.A ... (vezi toată discuția)
Nu stiu cum sa mai procedez!!! turculetcatalin turculetcatalin Am cumparat un autoturism import Germania de la o persoana din Iasi, am facut contract de vanzare cumparare si am primit si fiscal de la aceasta, surpriza a ... (vezi toată discuția)
Act vânzare- cumpărare auto e valabil? cuticuta cuticuta Am cumparat saptamana trecuta o masina adusa din Italia la care au fost scoase 2 randuri de numere rosii. Proprietarul mi-a inmanat actele in baza carora am ... (vezi toată discuția)