Am cumparat saptamana trecuta o masina adusa din Italia la care au fost scoase 2 randuri de numere rosii. Proprietarul mi-a inmanat actele in baza carora am făcut actul de vanzare- cumpărare. Fiscalul urma sa il scoată de la primărie si sa mi-l dea. L-am sunat astazi si mi-a spus că el a uitat ca i-a vandut masina sotiei si ea a scos nr rosii. Deci actul de vanzare pe care l-am făcut are vreo valoare? Mai pot recupera banii?
In conditile mentionate,contractul este incheiat de catre persoana care nu detine calitatea de proprietar asupra bunului mobil
Este necesar sa incheiati contract de vanzare cumparare cu proprietarul care figureaza in CIV
La perfectarea documentelor de transfer al dreptului de proprietate nu ati evidentiat diferenta de persoane intre proprietara din CIV si persoana cu care ati intocmit contractul ?
Contractul ar fi fost temeinic si legal daca vanzatorul ar fi prezentat procura din partea proprietarului
Vanzatorul trebuie sa va puna la dispozitie certificat fiscal si fisa de radiere auto