avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 613 soluții astăzi
Forum Suport Tehnic Probleme tehnice in functionarea ... Acces citire mesaj
Discuție deschisă în Probleme tehnice in functionarea avocatnet.ro

Acces citire mesaj

Buna ziua,

Ultima mea intrebare pe FORUM a avut 36 de vizualizari si un mesaj, iar acum nu mai este disponibila, nu mai pot fi citite nici intrebarea si nici mesajul primit. Ma poate ajuta cineva?

Multumesc, Daniel
Cel mai recent răspuns: Ares-3 , moderator 19:43, 4 Octombrie 2014
Surpriza este ca in Forumul Intrebarile mele subiectul respectiv exista, dar fara text
Nu inteleg ce vreti sa spuneti. Ati facut click pe link-ul pe care vi l-am pus? Nu acela e topicul despre care ati scris in primul mesaj ca nu mai e disponibil?

Cand accesati Intrebarile mele apare o lista cu subiectele pe care le-ati deschis, nu se vede si continutul acestora decat daca mai faceti un click pe titluri.
La dvs. lista cuprinde:
- PFA fara drept de deducere TVA, inregistrat in ROI cu CIF
- Acces citire mesaj
- Inregistrare contracte conform ordinului ANAF1400/2012
- Declaratiile 300 & 390
etc.
Lipseste ceva? Nu cred.
Ultima modificare: Joi, 2 Octombrie 2014
Ares-3, moderator
Pentru clarificare este vorba de subiectul " PFA fara drept de deducere TVA, inregistrat in ROI cu CIF". Dupa cel de-al doilea click nu se vede continutul.
Cu multumiri, Daniel Manciu
Dupa cel de-al doilea click nu se vede continutul.

Cred in continuare ca inca nu v-ati obisnuit cu forumul. Subiectul e vizibil, aveti un raspuns dat de un consultant fiscal iar dvs. ati mai scris un mesaj. In total 3 postari.
Dati un singur click pe link-ul asta:
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activare cont DanielManciu DanielManciu Buna seara, Incerc fara succes sa-mi activez contul. Mentionez ca am acces la FORUM si la toate informatiile din site, dar in ultima perioada nu mai ... (vezi toată discuția)
Modificari avocatnet.ro pianistul pianistul 18 Aprilie 2008 -[b]Forum[/b] - am adaugat rating-ul pe mesaj 15 Aprilie 2008 -[b]Discutii private[/b] - o noua sectiune in care ... (vezi toată discuția)
Mai multe intrebari intr-o postare ContSters361573 ContSters361573 Buna ziua, In cadrul unei publicari am adresat mai multe intrebari(in categoria\\"discutii contabile si fiscale\\", forum\\"Contabilitate in general\\"), ... (vezi toată discuția)