avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 235 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Medic asociat in SRL
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Medic asociat in SRL

Buna ziua,

As dori sa stiu daca un medic stomatolog ar putea fi asociat intr-un SRL care are ca obiect de activitate distributia de produse stomatologice?
Cel mai recent răspuns: Legal to Business , Consilier juridic 14:33, 1 Octombrie 2014
Buna ziua,

Din punct de vedere al legii societatilor nu exista vreun impediment in acest sens. Codul deontologic al profesiei, cu atat mai putin nu cred ca va interzice detinerea acestei calitati.

Succes!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Activitati de comert la cmi stomatologic elicoidal elicoidal un cabinet stomatologic, CAEN 8623, ce trebuie sa faca ca sa vanda la receptie produse stomatologice ?la registru comertului, la administratie? care sunt ... (vezi toată discuția)
Colaborare intre srl si cmi? bahaus bahaus Doresc sa inviintez un SRL in care cei 2 asociati sunt medici denstisti. administratorul este medic denitist si asociat in acelasi timp. sediul social va fi in ... (vezi toată discuția)
Pfa srl cu acelasi obiect de activitate sovid sovid Buna seara, Exista posibilitatea legala ca asociatul si administratorul unui srl sa detina si un pfa cu acelasi obiect de activitate? Mentionez ca srl-ul are ... (vezi toată discuția)