avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 379 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Fiscalitate - Impozit pe venit, ... Videochatul in Romania
Discuție deschisă în Fiscalitate - Impozit pe venit, CAS, CASS

Videochatul in Romania

Buna ziua,
Doresc sa stiu care sunt conditiile pe care trebuie sa le indeplinesc pentru a putea practica videochatul in propria locuinta pe cont propriu.Este aceasta activitate legala sau nu?Care este legislatia?Trebuie sa achit vre o taxa,daca da unde?
Va multumesc anticipat

Alte discuții în legătură

Care este cea mai potrivita forma juridica? leonnna leonnna Buna seara. Sub ce forma juridica ar fi cel mai bine sa activez pt videochat pt a fi acoperita legal in privinta taxelor si impozitelor, dar nici sa platez ... (vezi toată discuția)
Doresc să fac un website de comerț electronic pentru clienți din afara româniei. cărei legislații va fi supus acel site? markomarius1 markomarius1 Buna seara, Am si eu o nelamurire cu privire la clientii unui website: Doresc sa fac un website de comert electronic, cu alta extensie decat .ro (pentru ... (vezi toată discuția)
Videochat legal- credit imobiliar. se poate? Amiii Amiii Buna ziua! As dori sa va adresez o intrebare, in speranta de a primi un raspuns cat mai veridic. Multe studiouri de videochat promit o activitate legala cu ... (vezi toată discuția)