avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 905 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Paşapoarte, cărţi de ... Viza de munca in SUA
Discuție deschisă în Paşapoarte, cărţi de identitate, acte de stare civilă - formalităţi, obţinere, probleme

Viza de munca in SUA

Buna!
Anul acesta in luna iunie am aplicat pentru viza de turist si in cele din urma am si obtinut-o pe perioada de 1 an. Am fost plecatat in SUA in vacanta timp de 2 luni de zile. Acolo am ajuns la concluzia ca mi-ar placea sa lucrez intr-una din companiile lor.Intrebarea mea este: daca plec din nou cu viza de turist si particip la interviuri de angajare, iar angajatorii sunt de acord sa ma accepte si sa aplice petitie la consulat pentru viza H2B, este posibil sa continui demersurile pentru acest tip de viza acolo sau chier trebui sa fac fac aceste proceduri in Romania(tara de rezidenta)? Daca pot face aceste demersuri in SUA, as vrea sa stiu care sunt procedurile?Multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: Mireladan , utilizator 15:13, 2 Octombrie 2014
Din cate stiu eu puteti sa aplicati procedurile din SUA, intrucat se poate face programare on.line, toate intrebarile le veti completa din fata calculatorului, deci le puteti face de oriunde. Ulterior la interviu este normal sa fiti fata in fata cu functionarul.
Multumesc!

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Viza sua angajat angajat Prietenul meu este american de origine si a venit in Romania pentru un timp. Daca ne casatorim aici si apoi dorim sa calatorim in SUA sa ne vizitam familia, eu ... (vezi toată discuția)
Green card seliman seliman Cine cunoaste site-ul oficial pe care poti completa fisa individuala in vederea loteriei pentru green card ??? Ce parere aveti despre birocratia si tacticile ... (vezi toată discuția)
Contract semnat cu o companie vase de croaziera care spune ca a fost o greseala dupa 5 luni olcootza81 olcootza81 Buna ziua! in luna decembrie anul trecut am aplicat pentru un job pe vas de croaziera. In ianuarie am fost contactata de compania [editat - 2.13 din ... (vezi toată discuția)