avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 928 soluții astăzi

Marți, 4 februarie, are loc evenimentul: TVA, Impozitul datorat de nerezidenți, Impozitul pe profit, facilități fiscale 2025. Sesiune practică cu Adrian Bența. Participă →

Forum Discuţii contabile şi ... Accize, alte taxe Taxe, impozite
Discuție deschisă în Accize, alte taxe

Taxe, impozite

Buna dimineata.In cazul cand o primarie a cerut si incasat mai multi bani decat se cuvenea prin codul fiscal pentru o taxa,iar ulterior am facut o contetatie prin care solicitam restituirea sumei de bani calculata conform codului fiscal.Acest tip de contestatie se supune prevederilor legii aprobarii tacite468/2003,intrucat nu a fost dat niciun raspuns in termenul de 30 de zile ?

Alte discuții în legătură

Completare cerere restituire taxa poluare toby18 toby18 pentru a depune la finante cerere de restituirii a taxei de poluare (platita in iulie 2010) este ok de utilizat modelul care l-am gasit mai vechi postat in ... (vezi toată discuția)
Taxa auto pavelmita pavelmita am înmatriculat un autoturism în noembrie 2008 şi mi lau încadrat E1 de la E2,dar în urmă cu cîteva luni mi lau încadrat E2 dar artizanal pt că ... (vezi toată discuția)
Model intampinare pt recuperare taxxa de prima inmatriculare buburuza22 buburuza22 Buna ziua! Ma puteti ajuta cu un model de intampinare la tribunal pentru recuperarea taxei de prima inmatriculare si cu un model de cerere de recuperarea ... (vezi toată discuția)