avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 442 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Frica de fostul sot, actualmente inchis pentru ...
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Frica de fostul sot, actualmente inchis pentru vatamarea mea corporală .

am fost victima unei casnicii cu un om groaznic,am fost batatuta ,umilita .pe scurt fostul sot a fost condamnat la 4 ani si 6 luni datorita faptului ca eu am fost internata si certificatul medicolegal a dat punerea vietii in pericol,,el este inchis de 1 an ,eu stau cu frica acum imi este teama de momentul in care o sa fie pus in libertate,intrebarea este eu osa fiu instintata in momentul in care o sa fie eliberat?.Pot sa cer ordin de interdictie ?
Cel mai recent răspuns: nicotudors , utilizator 02:04, 3 Octombrie 2014
Sunt de acord cu dumneavoastra 'ohartie nu o sa.l tina departe,dar politia poate reactiona mai prompt ,si cand ii '' deranjezi'' nu te mai trateaza pe tine ca pe o persoana care nu are ce face si suna la politie in miez de noapte pt un geam spart (s-a intamplat imediat dupa ce s.a dat verdictul) si politia romana m-a intrebat de ce. nu am asteptat pana dimineta desi eu eram terorizata de frica....a incercat sa intre peste mine in casa,am si doi copii mici 7_8 ani.
Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2014
nicotudors, utilizator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ordin de restrictie Anonimttt Anonimttt Se poate obtine un ordin de restrictie sau alta pedeapsa pentru o persoana care ma santajeaza, hartuieste si ameninta cu distrugere sociala si psihica, ... (vezi toată discuția)
Violenta in familie cristian206 cristian206 Buna ziua! Revin cu speranta ca ma v-a ajuta cineva cu niste raspunsuri legate de unele probleme. Fiind data situatia in care tatal meu este violent, ne ... (vezi toată discuția)
Ordin de restrictie cautraspuns cautraspuns Buna ziua. Ma intereseaza daca ordinul de restrictie se poate cere si in cazul in care unul dintre soti ameninta si face scandal frecvent sau doar in caz de ... (vezi toată discuția)