avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 2004 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Poliţe de asigurare, reasigurare ... Asigurare RCA
Discuție deschisă în Poliţe de asigurare, reasigurare şi probleme juridice conexe

Asigurare RCA

buna ziua,mi-am cumparat o skoda octavia de curand,proprietarul masinii are m7 la asigurare,masina o las pe numele lui pentru ca nu am bani de taxa,cu timpu va scade pretul asigurarii? daca el mai are inca 10 masini pe numele lui si face accidente cu ele mi se mareste si mie asigurarea,sau fiecare asigurare este pe fiecare serie de caroserie? inca ceva,masina mea este din 2007 01 ian,am vazut tot aici pe avocat net.ro urmatoarele:
Atentie! Masinile inmatriculate in perioada 1 ianuarie 2007 – 1 iulie 2008 nu vor trebui sa achite timbrul de mediu intrucat ele au fost supuse unei sarcini fiscale similare, respectiv la prima inmatriculare a acestora a fost achitata taxa speciala pentru autoturisme si autovehicule in conformitate cu Codul fiscal.
Cel mai recent răspuns: FYREZ , utilizator 00:16, 3 Octombrie 2014
Bonus-malux pentru polita R.C.A. se aplica individual, fiecarei masini, iar nu intregului parc detinut.
ok ms frumos ,este adevarat ca din 2015 vehiculele din 2007 nu vor mai plati taxa de timbru,era ceva de genu autoturismele din 2007 luna 01 si 2008 luna 08 pt ca au platit atunci in timpu ala o taxa similara ca acea a taxei de timbru

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Asigurare rca FYREZ FYREZ buna ziua am mai multe intrebari 1-am cumparat de curand o skoda octavia si proprietarul are 43 de ani iar rca lui este de 788 lei adica mult findca a avut ... (vezi toată discuția)
Taxa auto octavian70 octavian70 Buna seara,am si eu o intrebare:in anul 2005 am cumparat o masina skoda octavia 1,9 TDI noua in leasing.Anul acesta in luna mai se termina leasingul si va ... (vezi toată discuția)
Plata timbru de mediu savysb savysb Urmeaza sa achizitionez o masina, inmatriculata prima data in Romania in 2007. Citez: Conform reglementărilor legale privind timbrul de mediu pentru ... (vezi toată discuția)