avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 820 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Litigiu munca
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Litigiu munca

buna ziua..lucrez la o firma in ROMANIA cu domeniu de activitate in Franta si mi s-au incalcat drepturile salariale in ultimele 3 luni.Mentionez ca primesc salar in lei plus diurna aferenta deplasarii..Ce sugestii imi puteti oferi pe cale juridica??VA MLTUMESC..
Cel mai recent răspuns: meningita , utilizator 08:25, 5 Octombrie 2014
1. Faceti o sesizare la ITM pentru nerespectarea clauzelor din contractul individual de munca si/sau din Regulamentul intern al unitatii, cu privire la acordarea salariului.

2. In acelasi timp il puteti actiona in judecata pe angajator, pentru aceleasi motive.
va multumesc!
Cu ce angajator ati incheiat c.i.m., din tara sau din Franta?

ITM-ul nu are competenta in Franta.
patronul este francez...firma este deschisa in romania pt ca el sa plateasca taxe mai mici...activitatea se desfasoara in franta
Sa inteleg ca,c.i.m. este incheiat in Romania si nu in Franta ?

Alte discuții în legătură

Neplata salariului lukianb lukianb Buna ziua,am lucrat 3luni in franta find angajat in tara la un patron roman cu cotract de munca in aceste 3 luni nu am primit niciun salar dupa toate astea ... (vezi toată discuția)
Demisie tiberiudumitrasc123 tiberiudumitrasc123 Buna ziua ! Lucrez la o firma care se ocupa cu plecari in Germania . si nea spus la firma din Romania ca lucram 8 ore si aici e cu totul altceva . Suntem ... (vezi toată discuția)
Demisie, recuperare bunuri personale horica86 horica86 buna,am si eu o intrebare,am lucrat la o firma de transport intern si international,am plecat din firma prin demisie(art 55 lit.b) si acuma problema e ca nu ... (vezi toată discuția)