avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 206 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Incuvintarea executarii silite la o judecatorie ...
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Incuvintarea executarii silite la o judecatorie necompetenta

Buna ziua,

Am incheiat cu o banca contract de credit de consum , nu am mai putut sa-l platesc deoarece am ramas somer.Banca m-a dat la recuperatori , ei au incercat sa negocieze cu mine sa platesc in rate suma , dar eu neavand nici un venit nu am putut sa le platesc.Recuperatorii m-au dat la executor, executorul a obtinut incuvintarea executarii silite, mi s-au oprit conturile (eu angajandu-ma recent la o firma).Cand am aflat despre incuvintarea executarii silite am ramas blocat.Ia sa facut de catre o judecatorie unde nu am domiciliul eu.Eu locuiesc in Bucuresti si am domiciliul in Bucuresti , ia s-a introdus la o judecatorie dintr-un oras de prin Moldova (regiunea).Ce pot face in situatia aceasta ?Din cate am citit competenta este judecatoria de pe raza unde ai domiciliul.Multumesc si astept o parere.

Ultima modificare: Vineri, 3 Octombrie 2014
boggieuk, utilizator

Alte discuții în legătură

Executare silita pentru neplata credit Cornelia.Elena Cornelia.Elena In anul 2008 am contractat un credit la o banca, ale carui rate nu am putut sa le platesc incepand din iunie 2009. Am incercat sa negociez cu banca, in vederea ... (vezi toată discuția)
Poprire Bujor Catalina Bujor Catalina Buna ziua, va deranjez cu cateva intrebari: in cazul in care ratele ptr un credit nu au fost platite si debitorul a fost instiintat/somat sa plateasca, ... (vezi toată discuția)
Incuvintare executare silita maria1956 maria1956 buna seara va rugam sa ne spuneti care este diferenta in a cere incuvintare executare silita la jud.sector 2 si jud. sector 1.Va multumim (vezi toată discuția)