buna seara Am un proces cu CNADNR ,am intrat pe portalul judecatoriei si am vazut urmatorea solutie:
"Tip solutie: Schimbat total sau în parte
Solutia pe scurt: Soluţionând cauza în complet de divregenţă: Admite apelul. Schimbă în tot încheierea atacată în sensul că admite cererea. Încuviinţează executarea silită a titlului executoriu constând în procesul-verbal de constatare a contravenţiei seria R 11 nr. 0132381/10.06.2011 emis de către creditoare, simultan/succesiv prin toate modalităţile prevăzute de lege şi autorizează creditoarea să treacă la executarea silită a obligaţiei cuprinsă în titlul executoriu. Definitivă. Pronunţată în şedinţă publică, azi, 01.10.2014. - Cu opinie separată - în sensul respingerii apelului ca nefondat.
Document: Hotarâre ".Am urmatoarea intrebare :se mai poate face ceva ?
Motivul il reprezinta un pv. contraventie rovinieta pentru un auto instrainat si radiat fiscal de pe rolul meu ,nu la-m radiat si din baza de date a politiei.Contraventia a fost savarsita la 2 ani de la instrainarea auto,am deschis actiune in instanta pe care am castigat-o si totusi sunt executat silit.