avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1085 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Somaj vs. post de administrator
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Somaj vs. post de administrator

Buna ziua!

Problema la care doresc un raspuns priveste un S.R.L. care momentan are 2 angajati, dintre care unul figureaza in actul constitutiv al societatii ca fiind administrator, dar care are bagata cartea de munca de 2 ani pe incadrarea mecanic. De cand cu criza financiara, afacerea nu a mai mers atat de bine ca si in trecut. As dori sa stiu daca acea persoana poate fi data afara de pe postul de mecanic pentru a primi somaj de la stat,dar sa continue sa activeze in cadrul firmei ca adminstrator, fara insa a-si mai baga cartea de munca cat timp va primi somaj. Nu imi este clar daca acest lucru este posibil si nu as dori sa i dau un raspuns gresit pt ca sunt multe controale de la ITM, Fisc etc. Astept un raspuns! Multumesc mult!
Cel mai recent răspuns: Gratiela Ratiu , Consultant resurse umane 14:41, 25 Mai 2009
Indicatorul pe acest an este de 500 de lei. El realizeaza venituri din chirii de 240 lei pe an. Asadar se incadreaza sub indicatorul social de referinta.
corect.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Ajutor de somaj oroles2010 oroles2010 Buna ziua! In conditiile in care detin un PFA pot beneficia de ajutor de somaj? (vezi toată discuția)
Pierzi somajul daca ai o intreprindere individuala? papa_paul602000 papa_paul602000 Se pierde somajul daca ai activa o I.I.(intreprindere individuala)? (vezi toată discuția)
Venituri in perioada de somaj ContSters74221 ContSters74221 spuneti-mi va rog ,daca un somer are si alte venituri in perioada in care se afla in somaj,mai primeste ajutorul de somaj? (vezi toată discuția)