avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1064 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Pensionari şi probleme juridice ... Pensie de urmas
Discuție deschisă în Pensionari şi probleme juridice legate de pensii

Pensie de urmas

Buna seara,
Va rog sa ma ajutati cu informatii in legatura cu posibilitatea de primire a pensiei de urmas de pe urma sotului decedat, acesta primind pensie din Italia acolo unde a lucrat mai multi ani.
Mentionez ca sotia acestuia ce intentioneaza sa solicite aceasta este pensionata pe caz de boala.
Va multumesc anticipat si va urez o seara buna!

Alte discuții în legătură

Am nevoie de ajutor: deces in familie - ajutor din partea institutiei, pensie de urmas crainic76 crainic76 Buna seara! Va rog sa ma ajutati in legatura cu 2 probleme: 1. Tatal meu a decedat in data de 12 iulie a. c. Eu sunt cadru didactic la o scoala din oras . ... (vezi toată discuția)
Pensie de urmas valentina92 valentina92 Buna seara, ma puteti ajuta cu cateva raspunsuri in legatura cu obtinerea pensiei de urmas? Va multumesc anticipat, orice informatie este de ajutor. Sotul ... (vezi toată discuția)
Recuperare bani pensie persoană decedată Ady3v Ady3v Dacă soțul meu este mort,și anul asta ar fi făcut 67 ani,și a lucrat in Italia că marinar,12 ani.....pot solicita statului italian banii depuși pentru ... (vezi toată discuția)