avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1750 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul muncii - contract de ... Firma de resurse umane refuza sa mai opereze datele
Discuție deschisă în Dreptul muncii - contract de muncă, demisie, salariu şi altele

Firma de resurse umane refuza sa mai opereze datele

Buna ziua,
Firma de resurse umane cu care colaborez refuza sa imi mai opereze contractele, decizile de lichidare si statul de plata deoarece am mentionat la un moment dat ca as dori pe viitor sa internalizeze acest lucru.Tin sa mentionez ca nu am primit nici o notificare scrisa de la dansii, doar telefonic am fost anuntata de acest lucru. Cum as putea sa procedez in acest caz, mai ales ca neavand data de baze din Revisal (care refuza sa mi-o dea) nu am posibilitatea sa incetez contractele celor care au plecat?
Cel mai recent răspuns: chdea77 , utilizator 12:59, 6 Octombrie 2014
Le puteti trimite o notificare privind obligatia lor de a completa si transmite REVISAl, conform contractului incheiat.

In caz contrar , reziliati contractul si ii puteti actiona in instanta.

Recuperarea bazei de date se poate face in urma unei solicitari scrise depuse la ITM.
M-am gandit si eu la acest lucru, dar pana voi primi baza de date(de la ei sau de la ITM) ce voi face cu cei care au plecat?Ma gandesc ca va dura cateva zile pana voi avea baza de date, iar cand o voi avea cum voi opera decizile?
Puteti introduce dvs datele celor care vor urma sa plece , insa cu mare atentie sa nu le dublati contractele.

Mai usor obtinerti baza de date de la prestator decat de la ITM - acestia avand obligatia de a va raspunde in termen de 30 de zile de la data solicitarii dvs.
Problema este ca sunt peste 170 de angajati activi, de aceea am nevoie de baza de date.Daca ar fi fost vorba de 10-20 angajati se rezolva, dar in aceasta situatie va dati seama cat imi va lua.Astfel, in momentul cand voi avea baza de date cu ce data voi opera deciziile?
In acest caz, va puteti adresa si direct Inspectiei Muncii pentru recuperarea bazei de date. Vi se va da pe suport electronic.

Deciziile se vor opera cu data incetarii c.i.m.

Alte discuții în legătură

Rectificarea datelor din revisal silvercanine silvercanine Buna ziua,cum se procedeaza in cazul in care am transmis revisal cu date eronate? Am preluat o firma si am introdus datele salariatilor dupa contractul ... (vezi toată discuția)
Probleme revisal dumi32 dumi32 In cazul in care toate contractele au fost transmise la ITM apoi sau pierdut datele, in urma unui virus, se poate reface Revisalul cu toti angajatii cu toate ... (vezi toată discuția)
Amenda itm netransmitere revisal in aceeasi zi Vexx Vexx Buna seara! De curand am primit o amenda de la ITM pentru netransmiterea la timp in revisal a unui contract pe care l-am inchis. (Art. 9 alin. 1 lit.c din HG ... (vezi toată discuția)