avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1800 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Lamurire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Lamurire

Am o intrebare."Art. 6
Membri asociatiei de proprietari sunt toti proprietarii, persoane fizice si/sau juridice, detinatori de una sau mai multe locuinte, care au semnat acordul de asociere."
Statutul a fost semnat de tatal meu,mort de 15 ani,iar eu nu am semnat nimic.Pot fi considerat,eu,fiul,membru al acestei asociatii de proprietari?Nu trebuia sa fiu consultat (intrebat)
daca doresc sa fac parte din asociatia de proprietari?
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 17:54, 6 Octombrie 2014
Din moment ce sunteti proprietar automat sunteti membru al asociatiei si aveti dreptul sa va faceti cunoscute opiniile privind administrarea condominiului. Daca nu doriti acest lucru nu trebuie sa faceti nimic.Pur si simplu lasati pe altii sa decida in locul Dvs.
Cititi cu atentie disp L nr 230/2007
Art. 7
Înscrierea ulterioară în asociatia de proprietari a proprietarilor care nu au fost prezenti
la adunarea generală de constituire se face la cererea scrisă a acestora, fără alte
formalităti.

Nu toti proprietarii doresc sa devina membrii ai asociatiei de proprietari,iar altii datorita disensiunilor din cadrul asociatiei sau cu reprezentantii legali ai acestora ,inteleg sa isi materializeze interesul de a renunta oficial la calitatea de membru proprietar

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Convocare adunare generala asociatie proprietari buna ziua, pentru ... alex5 alex5 convocare adunare generala asociatie proprietari buna ziua, pentru convocare unei adunari generala a unei asociatie proprietari, trebuie convocati doar ... (vezi toată discuția)
Membru comitet executiv Mihai.V Mihai.V Buna ziua, In prezent locuiesc intr-un bloc cu 30 de apartamente. La acest moment, avem 2 persoane ca si membri ai comitetului executiv: primul este fiul unui ... (vezi toată discuția)
Membru asociatie proprietari AdrianSz AdrianSz Buna. In cazul in care majoritatea proprietarilor imobilelor (curte comuna) infiinteasa o asociatie de proprietari in conditiile legii, proprietarii care nu ... (vezi toată discuția)