avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1122 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Şomaj, concediu creştere copil, ... Concediu de maternitate vs Subventie APIA sau bani ...
Discuție deschisă în Şomaj, concediu creştere copil, asigurări sociale şi asistenţă socială

Concediu de maternitate vs Subventie APIA sau bani europeni

O persoana care se afla in concediu de maternitate mai poate sa aiba alte venituri in conditii legale si sa mai beneficieze de indemnizatia de crestere a copilului (ex: sa aiba PFA cu domeniu :activitati in ferme mixte cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor , unde incaseaza doar subventia de la APIA si finatarea de 6500 ron primita de la APDRP prin masura 141 , acesti bani fiind neimpozitabili ) ?
S-a dat in urma cu o luna vreo lege cu privire la aceasta problema ?
Ultima modificare: Luni, 6 Octombrie 2014
Dorul, utilizator

Alte discuții în legătură

Deschidere pfa de catre persoana in concediu ingrijire copil IonutuL IonutuL buna ziua , am si eu o intrebare : daca o femeie beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului dar intre timp isi face PFA cu caen 0150 activitati in ... (vezi toată discuția)
Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)
Pot emite factura + chitanta unei persoane fizice? Andreea7777 Andreea7777 Buna ziua, Sunt PFA neplatitoare de TVA in sistem real, cod caen 0150 Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor). As ... (vezi toată discuția)