avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 517 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Deschidere PFA de catre persoana in concediu ingrijire ...
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Deschidere PFA de catre persoana in concediu ingrijire copil

buna ziua , am si eu o intrebare : daca o femeie beneficiaza de indemnizatie de crestere a copilului dar intre timp isi face PFA cu caen 0150 activitati in ferme mixte ,(isi face autorizate pt a putea primi ceva bani din fonduri eurepene, in urma obtinerii unei finantarii pe masura 141 ; 1500 euro in fiecare an timp de 5 ani...), in acest PFA nu o sa aiba alte venituri decat suventiile de la APIA pt pamant si animale , si astia 1500 E de la APDRP considerati tot suventii , deci tot neimpozitabili, declaratia 221 privitoare la norma de venit din activitati agricole nu a depus o pt ca nu se incadreaza , avand mai putin pamant si animale decat este norma..., intrebarea e : MAI O SA BENEFICIEZE INCONTINUARE DE INDEMNIZATIA DE CRESTERE A COPILULUI SAU O SA DEA TOTI BANII INAPOI CARE I A PRIMIT DE LA INDEMNIZATIE IN CAZUL IN CARE O GASESTE CA SE AUTORIZEAZA ???!!!! POATE SA-SI FACA PFA ???!!!!

Alte discuții în legătură

Concediu de maternitate vs subventie apia sau bani europeni Dorul Dorul O persoana care se afla in concediu de maternitate mai poate sa aiba alte venituri in conditii legale si sa mai beneficieze de indemnizatia de crestere a ... (vezi toată discuția)
Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)
Sistem real / norma de venit farcl farcl Buna ziua. Am un PFA - norma de venit, cod caen principal 0150 - Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor) dar am efectuat ... (vezi toată discuția)