avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 621 soluții astăzi
Forum Discuţii contabile şi ... Contabilitate - partida simplă ... Sistem real / Norma de venit
Discuție deschisă în Contabilitate - partida simplă şi obligaţii fiscale declarative pentru PFA, II, AF

Sistem real / Norma de venit

Buna ziua.
Am un PFA - norma de venit, cod caen principal 0150 - Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor) dar am efectuat de 2 ani si prestari servicii recoltare pe baza de contract, ca si activitate secundara cod caen 0161 - Activitati auxiliare pentru productia vegetala fiind impusa in sistem real. Pot sa trec cu activitatea secundara 0161 la norma de venit? Ce declaratie trebuie sa depun?

Alte discuții în legătură

Pot emite factura + chitanta unei persoane fizice? Andreea7777 Andreea7777 Buna ziua, Sunt PFA neplatitoare de TVA in sistem real, cod caen 0150 Activitati in ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor). As ... (vezi toată discuția)
Pfa- orice alte dovezi care sã ateste experienþa profesionalã acoral acoral Buna ziua, Doresc sa infintez un PFA si sa trec ca si activitate secundara cod caen 5590- Alte servicii de cazare, in conditiile in care activitatea ... (vezi toată discuția)
Pfa si casa de marcat miticab miticab Am un PFA (infiintat pentru masura 141) cod CAEN 0150 Activitati in ferme mixte(cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor),din productia ... (vezi toată discuția)