Doresc sa infintez un PFA si sa trec ca si activitate secundara cod caen 5590- Alte servicii de cazare, in conditiile in care activitatea principala va fi cod caen 0150 Activitati în ferme mixte (cultura vegetala combinata cu cresterea animalelor).
Va rog sa imi spuneti ce se accepta de catre ORC ca si "orice alte dovezi care să ateste experienţa profesională" . Precizez ca experienta pe care o am in turism este un fel de voluntariat, prin care am cazat oameni in propria casa (gratis) si am jucat rol de ghid turistic pentru ei. Singura dovada in acest sens, este un website cu profilul meu (nume, poza) si cu impresiile acestor oameni vizavi de abilitatile mele. Pot folosi aceste date ca si experienta profesionala?
Multumesc anticipat!
Intr-o situatie similara sunt si eu in prezent. Am un PFA (sistem real) infiintat in 2013 (in februarie 2016 fac 2 ani), cu activitate principala cod CAEN 6209 - alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei, si vreau sa-l modific, sa trec pe codul 6202 - Activitati de consultanta in tehnologia informatiei - la norma de venit (din cate stiu este singura activitate care poate fi trecuta la norma de venit din cadrul grupei 620 - Activitati de servicii in tehnologia informatiei).
Nu am diploma/certificat in acest domeniu, dar de 5 ani lucrez in domeniul IT ca programator, si webdesigner. Singurele dovezi ar fi:
- propriul website, in care am un portofoliu de lucrari (site-uri, aplicatii),
- ultimul contract ca angajat, in care postul ocupat a fost de Manager in IT (poate o adeverinta de vechime de la fostul angajator ar fi de folos..?),
- si contractele de prestari servicii informatice (pe PFA), in care se specifica clar atributiunile prestatorului. (programare, limbajele de programare folosite, grafica etc).
Care dintre aceste date le pot folosi pentru a stii sigur ca imi pot schimba activitatea curenta cu cea a codului caen 6202 ?