avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 848 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale la infiintarea unei Intreprinderi Individuale, PFA ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

la infiintarea unei Intreprinderi Individuale, PFA cate coduri CAEN pot fi trecute

va rog daca puteti sa-mi spuneti,: (1)- la infiintarea unei Intreprinderi Individuale, PFA cate coduri CAEN pot fi trecute Exista o restrictie ca numer de coduri ( 1.2.3........10......etc0 sau cate vrei . (2) - Trebuie sa aduci dovada pregatirii profesionale pentru toate sau doar pentru cel principal.pentru celelalte poti angaja o persoana cu pregatirea specifica.
Cel mai recent răspuns: grandanat , utilizator 12:42, 13 Octombrie 2009
Atatea coduri CAEN, cat pot fi justificate prin pregatiril profesionale. De angajat puteti angaja in domeniul care activati. Daca e un alt domeniu atunci trebuie sa subcontractati serviciile.
Precizez ca eu am documente care atesta ca pot face comert am lucrat 5 ani ca agent comercial si am diploma cum am terminat liceu de electomecanic, am lucrat 3 ani electrician si 10 metrolog (AMC-ist) . De exemplu eu daca ca activitate principala vreu sa trec comert si imi fac un magazin de electrice. electronice, IT, TEL. mobile si totodata vreau si un service pentru ele . intrebarea e pot sa activez cu ambele si comert si service daca am trecut ca activitate principala comert si secundarai service iar la service sa mai angaiez un colaborator .
In contextul dat, se poate
Multumesc
Vreau sa-mi fac un PFA cu urmatoarele CAEN-uri :

Cod caen - 620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei
6201 Activitati de realizare a soft-ului la comanda (software orientat client)
6202 Activitati de consultanta in tehnologia informatiei
6203 Activitati de management (gestiune si exploatare) a mijloacelor de calcul
6209 Alte activitati de servicii privind tehnologia informatiei

Cod caen - 582 Activitati de editare a produselor software
5821 Activitati de editare a jocurilor de calculator
5829 Activitati de editare a altor produse software

1. Sunt toate acoperite de diploma de inginer de la automatica si calculatoare - universitatea politehnica bucuresti ?

2. Intrucat acum urmez un master managementul riscului si actuariat as vrea sa trec si CAEN-uri legate de activitatile respective. Trebuie neaparat sustinute de o diploma sau nu(fiind trecute ca si CAEN-uri secundare) ?

3. Ce CAEN-uri ar trebui trecute pentru un actuar ?

Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Cod caen pt actuari grandanat grandanat Vreau sa-mi fac un PFA cu urmatoarele CAEN-uri : Cod caen - 620 Activitati de servicii in tehnologia informatiei 6201 Activitati de realizare a soft-ului ... (vezi toată discuția)
Aplicatie web de facturare drbarbu drbarbu In curand vom lansa o aplicatie de facturare bazata pe tehnologie web. Facilitatile acestei aplicatii vor fi vandute sub forma de abonamente diferentiate prin ... (vezi toată discuția)
Infiintare pfa adrianc adrianc Doresc sa infiintez un PFA/SRL pentru a putea presta servicii web design/development. Intrebarile mele ar fi urmatoarele: 1. Daca pe PFA pot sa am mai mult ... (vezi toată discuția)