Buna ziua !
Prin Decizie a C.N.Pensii asupra capacitatii de munca am fost incadrat si primesc o indemnizatie pentru grad 3 de invaliditate, pentru 1 an .
Intrebare :
societatea unde am fost incadrat este obligata sa-mi acorde o indemnizatie considerata ca un drept salarial la pansionare ?
Multumesc !
Nu este obligata societatea decat sa va compenseze in bani zilele de concediu cuvenite si neluate pana la momentul pensionarii, in raport cu perioada lucrata.
Daca nu ma insel, in cazul unei pensii de invaliditate de grad 3 se poate lucra in paralel pana la maxim jumatate de norma (4 ore pe zi). Poate discutati cu angajatorul si va trece la un post part-time (intre 1 si 4 ore/zi).
Asa este, cf legii 19/200
Art. 54. - În raport cu cerinţele locului de muncă şi cu gradul de reducere a capacităţii de muncă, invaliditatea este:
c) de gradul III, caracterizată prin pierderea a cel puţin jumătate din capacitatea de muncă, invalidul putând să presteze o activitate profesională.
Pe certificatul de pensionare scrie cat la suat este pierduta capacitatea de munca, in functie de aceste indicator si binenteles si de recomandarile medicale, aveti dreptul sa lucrati cu timp de munca partial, cel mult 4 ore/zi.
Indemnizatia de care ati intrebat se acorda doar pentru pensionarea de limita de varsta, cf CCMUN:
Art. 50. - Salariaţii care se pensionează pentru limită de vârstă primesc o indemnizaţie egală cu cel puţin două salarii de bază avute în luna pensionării
Posibil sa aveti dreptul la ceva doar daca aveti reglemenatat ceva la nivel de unitate in aceste sens.
Daca angajatorul vrea, va poate acorda o suma de bani ca recompensa pentru activitatea depusa la el, dar nu este o obligatie legala decat daca este cuprinsa in CCM la nivel de unitate sau de ramura.