avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 628 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... credit pentru nevoi personale
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

credit pentru nevoi personale

Buna ziua!
va rog sa ma ajutati cu un raspuns.... in 17/10/2005 am facut un credit pt. nevoi personale la BancPost pe termen de 5 ani, am platit ratele pana in mai 2007, cand am intrat in imposibilitate de plata. Acum ma ameninta cei de la EOS cu executarea silita, mentionez ca am doar salariu, aveam un apartament pe numele meu si al sotului pe care l-am vandut in ianuarie 2006. Am incasat banii din vanzare dar am achitat alte debite cu ei si am supravietuit pana am reusit sa ma angajez cu un salariu mai bun. Intrebarea mea este: avand in vedere ca in contractul cu banca scrie:"banca isi rezerva dreptul de gaj general conf. art. 1718 c.civ asupra tuturor bunurilor mobile si imobile prezente si viitoare aflate in patrimoniul imprumutatului", EOS ar putea cere anularea actului de v-c al apartamentului vazand ca nu au ce sa execute?
ce sanse de reusita au?
Va multumesc!

Alte discuții în legătură

Apartamentul simonna38 simonna38 SUNT O PERSOANA DE BUNA CREDINTA , NU AM AVUT NICIODATA NICI O RESTANTA LA CREDITE DAR LA SALARIILE PE CARE LE AVEM TOTUSI SPER SA NU SE AJUNGA PANA ACOLO , ... (vezi toată discuția)
Executare silita lumifatu lumifatu spuneti-mi va rog daca este posibil in cazul contractarii unui credit in al carui contract nu s-a garantat cu casa, executarea silita se poate face atat pe ... (vezi toată discuția)
Bilet la ordin avalizat osaka osaka Buna ziua, In urma cu doi ani de zile am cumparat un teren la semnarea contractului de credit cu banca mi s-a solicitat si un bilet la ordin avalizat, pe care ... (vezi toată discuția)