SUNT O PERSOANA DE BUNA CREDINTA , NU AM AVUT NICIODATA NICI O RESTANTA LA CREDITE DAR LA SALARIILE PE CARE LE AVEM TOTUSI SPER SA NU SE AJUNGA PANA ACOLO , DAR DACA TOTUSI ...AM UN CREDIT DE CONSUM FARA IPOTECA SI IN CONTRACT SPUNE ASA : " BANCA ISI REZERVA DREPTUL DE GAJ GENERAL CONFORM ART. 1718 COD CIVIL ASUPRA TUTUROR BUNURILOR MOBILE SI IMOBILE PREZENTE SI VIITOARE AFLATE IN PATRIMONIU IMPRUMUTANTULUI SI A GIRANTILOR SAI "
AVEM UN APARTAMENT SI DACA IL DONEZ FIIULUI IN VARSTA DE 17 ANI SE POATE , SI SA ZICEM CA NU MAI POT SA IMI PLATESC RATA SAU RAMAN FARA SERVICIU CE FACE BANCA ?
Daca il donati, exista posibilitatea ca banca sa ajunga totusi si la acest bun, intr-un final... un final destul de indepartat si la capatul unor procese.
da si totusi daca fac contract de vanzare-cumparare nu il poate ataca pt ca l-am facut cu intentia de a nu mi-l lua banca ? precizez ca baiatul are 17 ani
Donatie/contract?
nicki
O persoana are 2 apartamente. Pe unul se afla o ipoteca de rang 1, iar pe celalalt ar dori sa-l dea fiicei, cadou de nunta, care s-a casatorit de curand.
Cum ... (vezi toată discuția)