avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 866 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... APARTAMENTUL
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

APARTAMENTUL

SUNT O PERSOANA DE BUNA CREDINTA , NU AM AVUT NICIODATA NICI O RESTANTA LA CREDITE DAR LA SALARIILE PE CARE LE AVEM TOTUSI SPER SA NU SE AJUNGA PANA ACOLO , DAR DACA TOTUSI ...AM UN CREDIT DE CONSUM FARA IPOTECA SI IN CONTRACT SPUNE ASA : " BANCA ISI REZERVA DREPTUL DE GAJ GENERAL CONFORM ART. 1718 COD CIVIL ASUPRA TUTUROR BUNURILOR MOBILE SI IMOBILE PREZENTE SI VIITOARE AFLATE IN PATRIMONIU IMPRUMUTANTULUI SI A GIRANTILOR SAI "
AVEM UN APARTAMENT SI DACA IL DONEZ FIIULUI IN VARSTA DE 17 ANI SE POATE , SI SA ZICEM CA NU MAI POT SA IMI PLATESC RATA SAU RAMAN FARA SERVICIU CE FACE BANCA ?

Cel mai recent răspuns: gi-jane2 , moderator 22:43, 27 Septembrie 2010
Este indicat sa procedati la incheierea unui contract de vanzare cumparare catre fiul dvs.,si nu contract de donatie.

andymaurul
deci pot sa fac asa ceva chiar daca are 17 ani
si banca nu poate sa conteste acest lucru pt ca l-am facut cu intentie ?
pai vanzare cumparare la 17 ani de unde bani ?
Daca il donati, exista posibilitatea ca banca sa ajunga totusi si la acest bun, intr-un final... un final destul de indepartat si la capatul unor procese.
da si totusi daca fac contract de vanzare-cumparare nu il poate ataca pt ca l-am facut cu intentia de a nu mi-l lua banca ? precizez ca baiatul are 17 ani

Alte discuții în legătură

Act de donatie pt ruda grad i inainte de act de vanzare cumparare ro_loredana ro_loredana Doresc sa cumpar impreuna cu sotul meu un apartament de la o persoana care are doi copii de 5, respectiv 2 ani. Acesta doreste mai intai sa doneze acest ... (vezi toată discuția)
Donatie/contract? nicki nicki O persoana are 2 apartamente. Pe unul se afla o ipoteca de rang 1, iar pe celalalt ar dori sa-l dea fiicei, cadou de nunta, care s-a casatorit de curand. Cum ... (vezi toată discuția)
Credit pentru nevoi personale narcisa07 narcisa07 Buna ziua! va rog sa ma ajutati cu un raspuns.... in 17/10/2005 am facut un credit pt. nevoi personale la BancPost pe termen de 5 ani, am platit ratele pana ... (vezi toată discuția)